Att åka bitch

En av mina favoritskribenter KinkyAfro skrev häromdagen om något som alla kan känna igen sig i. Det handlar givetvis om det dilemma man ställs inför i en fullproppadbil. Mittensätet.

Ett utrymme som egentligen inte är till för att sitta på, som egentligen är ett armstöd. Vem fan vill sitta på ett armstöd!?
Det är som om dvärgar borde sitta på armstöden på bion, eller kanske inte så grovt men i prinicp är det samma sak.

Då till begreppen. Att sitta jämte föraren heter "riding shotgun", detta är då den mest attraktiva platsen i en bil. Du har full kontroll över musikval, temperaturregleringen etc. Sätena jämte bitchsätet heter inget speciellt. Man är helt enkelt vanligt bihang. Men som bilden nedan visar så är man i bitchsätet utsatt för mänsklig kontakt från båda sidorna. Något som i en längre biltur kan utvecklas till en enorm påfrestning och skapa frustration utan dess like. Har själv plågats i bitchsätet genom stora delar av Europa och avundsjukt sneglat på shotgunsätet.

Kort sagt, bitchsätet är inte bara obekvämt, det är förnedrande.

Kommentarer
Postat av: Mo

Sjukt kul.



Fast hörru, den mest attraktiva platsen är väl ändå Förarplatsen. Eftersom du är den som kör och alltså kontrollerar dina medresenärers liv så kan du ju när som helst påpeka att det drar för mycket från fönstren, musiken är för låg för att du ska hålla dig vaken/för hög för att kunna koncentrera dig/flr usel - byt förihelvete. Du bestämmer hur snabbt ni ska komma fram. Och sen är du ju coolast för att du kör helt enkelt.



/Hon som alltid får sitta i bitchsätet, när hon inte kör, som straff för att hon inte är fet och lång som en jävla häst.

2008-09-20 @ 11:35:23
URL: http://nedstamdochhatisk.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0